Doorgaan naar inhoud

Veilig betalen

iDeal: Veilig en vertrouwd online afrekenen binnen uw eigen bankomgeving met iDeal. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag. Alle bekende banken zijn aangesloten op ons iDEAL betalingssysteem. Het gebruik van iDeal is gratis.

Creditcard: Betaal gemakkelijk met uw creditcard van VISA of Mastercard. De veiligheid van de data wordt gegarandeerd door onze SSL-encryptie. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we met uw bestelling aan de slag.

Apple Pay en Google Pay:
Apple Pay is de betaaldienst van Apple. Apple Pay stelt u in staat te betalen met je iPhone (vanaf iPhone 5) en alle Apple smartwatches. Apple Pay is toe te voegen via de app van uw bank (indien samenwerking met Apple).

Wat is jullie terugbetalingsbeleid?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunnen variëren, en zijn meestal tussen de 7,50 - 29,95. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder, bijvoorbeeld: PostNL, DHL of UPS. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@osma.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour pakket terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen en geïnspecteerd is.