Doorgaan naar inhoud

Over ons

OSMA heeft meer dan 3 generaties ervaring in bos, tuin en parkmachines

Verleden

Naast een drukke baan sleutelt techneut Jan Ostermeijer in zijn vrije tijd graag aan tuinmachines. Van sleutelen komt serieus repareren. Omdat er in de regio weinig tuinmachinevakhandels zijn, besluit hij ook nieuwe machines te gaan leveren. Al snel, in 1990, wordt hij officieel Stihl-dealer. Vanaf dat moment maakt Osma jaarlijks een gestage groei door.

Heden

Osma is een modern familiebedrijf. Samen met zijn vrouw Mieke, zijn dochter Christie, zijn zoon Niek en vier enthousiaste medewerkers wil het bedrijf passende oplossingen bieden waarmee de klant tevreden is. Die klant wordt gastvrij ontvangen en moet zich thuis voelen in de winkel. Vakmanschap staat centraal en geen vraag blijft onbeantwoord. Osma haakt aan bij moderne ontwikkelingen. “Als je met innovatie bezig bent, stap je nooit te laat in.”

Toekomst

Osma participeert niet voor niets in toekomstgerichte projecten. “Uiteindelijk wordt de klant er beter van.” Ieder jaar doen nieuwe technologieën hun intrede. “We willen voorop blijven lopen. Stilstand is achteruitgang”, aldus Osma. Maar… het persoonlijke contact met klanten en de gezelligheid in de winkel zullen ook in de toekomst gekoesterd worden.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondermenen (MVO) is meer dan alleen recycling en fair-trade. Bij Osma vinden we het belangrijk om zuinig te zijn op moeder natuur en sociaal verantwoord mee te denken met klanten en lokale ondernemers. Osma doet haar best de lokale economie zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te voorzien van diensten en producten zonder daarbij het respect voor de natuur en de mensen te verliezen.