Doorgaan naar inhoud

Disclaimer

Zowel de inhoud van deze website als de inhoud van alle andere publicaties van OSMA Bos-, tuin- en parkmachines, is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Daarentegen kan OSMA Bos-, tuin- en parkmachines geen garanties geven met betrekking tot het karakter, de incorrectheid of de inhoud van deze informatie.

Deze website en alle bijbehorende onderdelen daarvan zijn eigendom van OSMA Bos-, tuin- en parkmachines Het is niet toegestaan om de website of delen van de website openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder besliste (schriftelijke) akkoord van OSMA Bos-, tuin- en parkmachines. Het is wel toegestaan om voor persoonlijke doeleinden, niet commercieel, gebruik te maken van bovenstaande punten.

De informatie op deze website wordt door ons team met zorg samengesteld en weergegeven. Het is helaas mogelijk dat er soms onjuiste, onvolledige of verouderde informatie op de website staat. Wij streven ernaar om alle informatie zo snel mogelijk bij te werken, wanneer dit nodig is. Alles wordt zo spoedig mogelijk in het werk gezet om eventueel misbruik te voorkomen. Het recht behoudt zich bij www.annabo.nl om eventuele wijzigingen met directe ingang en zonder kennisgeving door te voeren.