Doorgaan naar inhoud

Waarom een iMow occasion

De robotmaaier. Het maaien van de toekomst

Maaien… voor de één ontspanning, voor de ander een serieuze reden om géén gazon te nemen. Een fraaie grasmat is plezier voor oud en jong en… onderhoud hoeft niet langer meer een probleem te zijn. Het maaiwerk kunt u immers laten doen door de machine zelf, zonder dat het u een druppel zweet of een seconde vrije tijd kost. Geen toekomstmuziek maar gewoon werkelijkheid! Wij hebben voor u een complete serie iMOW®-robotmaaiers van Stihl: efficiënt maaien in korte tijd zodat u optimaal kunt genieten van uw groene mat. Bovendien zorgt deze manier van gazonverzorging ook nog eens voor een natuurlijke bemesting. Is een robotmaaier iets voor u? Osma helpt u bij de keuze, bij de aanleg, bij het onderhoud zodat u ook daadwerkelijk weinig omkijken hebt naar uw robotmaaier. Wij informeren u graag volledig: dat voorkomt teleurstelling. Daarom kunt u in deze folder nog eens alles thuis nalezen wat wij u verteld hebben. Zo hebt u ook de zekerheid dat u de juiste keuze maakt. Osma, uw vertrouwde partner voor nu en in de toekomst!

Geschikt voor alle tuinen?

Een robotmaaier kan veel, maar… niet alles. Natuurlijk, op een simpele vierkante tuin voelt hij zich prima op zijn gemak, maar niet iedere grasmat heeft deze ideale vorm. Dat hoeft ook niet, maar er zijn ‘grenzen’. Trappen, grindpaden, vijverpartijen, scherpe hoeken (< 90°) of steile hellingen zijn serieuze obstakels die om extra aandacht vragen. En wilt u twee gazons met elkaar verbinden, moet de maaier een doorgang van minimaal één meter hebben om van de ene naar de andere grasmat te rijden. Kortom: er komt heel wat bij kijken. Bij serieuze interesse komen wij een kijkje nemen en adviseren wij u op de vertrouwde, deskundige wijze die u van ons gewend bent. Is de robotmaaier niet de juiste oplossing, dan zeggen wij dat ook eerlijk.

De meest geschikte machine voor uw tuin!

Zo wordt de capaciteit beïnvloed door factoren als de ondergrond, het type gras, de ligging of obstakels (veel bomen, trampolines). Ideaal en werkelijkheid liggen dus vaak ver uit elkaar: daarom inventariseren wij deze factoren zorgvuldig en adviseren u op basis daarvan de juiste robotmaaier voor uw gazon. Tevens berekenen wij of de machine niet dag en nacht hoeft te maaien. Ook dat voorkomt teleurstelling: de tuin is namelijk van u, niet van de machine.